Tarot Nädal Võib 15-21, 2017 Iga 12 märgib astroloogia psüühilist TIMESTAMPS


Oma küsimustele või Teie isiklikule igakuisele prognoosile külastage http: // goldensuntarot.wordpress.com / Angel ja Tarot näidud
"Tere Soneca ... sa oled minu jaoks juba umbes neli aastat lugenud ja see on naljakas, sest sa ikka hämmastad mind ..."; "Ma ei imesta ... sa oled väga otsitud ja nõutud!"

Jäär 0: 00 Sõnn 1: 15 Kaksikud 3: 32 Vähk 6: 21 Leo 8: 37 Neitsi 10: 49 Kaal 13: 36 Scorpio 15: 41 Sagit 17: 54 Capri 21: 26 Veealune 24: 01 Kalad 27: 07

JAGA seda videot sotsiaalmeedias ning sõprade ja perega. See on tore viis tänada mind minu pingutuste ja energia eest, mille ma teile selle kanali kaudu panustasin. Ma olen väga tänulik !! Ärge unustage tellida ja meeldida!

Tarot üldiseid igapäevaseid lugemisi kogetakse suuremate või väiksemate sündmuste, emotsioonide ja / või mõtetega. Need avalduvad nähtavalt konkreetsetes ja väga nähtavates kogemustes või avalduvad teie elus väga peenetes, mõnikord alateadlikes kogemustes, mida te ei pruugi hõlpsasti kätte saada ega neist teadlikuks saada. Mõnikord vajavad igapäevased Tarot-lugemid väga kõrget eneseteadvust ja teadlikkust oma elust. Need võivad esindada ainult ühte teie päeva kogemust või elementi või arvukalt kogemusi ja elemente; ühendus kaardi ja teie vaimujuhtidega on iga inimese jaoks erinev.

Iseloomustused: „Mul oli hiljuti temaga tunniajane isiklik tarotide lugemise seanss ... Ta võttis arvesse kõiki minu küsimusi ja vastas hämmastava täpsusega. Ta oli üsna kirjeldav ... Tema määrad on naeruväärselt madalad, eriti kui võrrelda tema ehedust mõne teise siinse teesklejaga. See on professionaalsus !! ”

Rohkem iseloomustusi: http: // goldensuntarot.wordpress.com / iseloomustused-kommentaarid /

ÕIGUSLIK VASTUTUS: Pange tähele, et tarot, ingel ja nägemisnäitajad ei suuda ennustada, prognoosida, diagnoosida ega anda teavet absoluutselt kindlalt. Mina ja minu teenistused ei anna mingeid garantiisid ega tagatisi ning ma ei võta minu lugemisest teavitatud teabe põhjal vastu minu tõlgendusi ega otsuseid. Õiguslikel eesmärkidel on arusaadav, et minu poolt pakutud videod, sõnumid ja lugemised on mõeldud vaid meelelahutuseks. Meditsiiniliste probleemide korral pöörduge arsti poole. Õigusasjades pöörduge palun advokaadi või õiguskaitseorgani poole.
vaimne lugemine, oranum, tasuta vestlus, online-psühhiaatria, tarot-lugemine, unistuste tõlgendamine, armastus ja romantika, kaardilugemine, astroloogia, ekspert, tervenemine

Jäta kommentaar